Sportdiëtist Ekeren

Bent u op zoek naar een sportdiëtist in Ekeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor sport(voedings)advies...

Bent u op zoek naar een sportdiëtist in Ekeren?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor sport(voedings)advies op maat.

 

Elke sporter heeft zijn eigen eet- en leefgewoontes. Vandaag de dag is er veel informatie omtrent ‘gezonde’ voeding terug te vinden. Maar wat is er werkelijk gezond en zijn de effecten die ze aan voedingsmiddelen toeschrijven wel degelijk bewezen? Deze redenen zijn voor ons een drijfveer om het advies dat wij verstrekken wetenschappelijk te onderbouwen en op maat te maken, aangepast aan de eigen gewoontes van de patiënt. Ook streven wij ernaar dat het voedingspatroon gezond en haalbaar is op lange termijn, dit voor zowel recreatieve sporters als voor topsporters.

 

Persoonlijk?
Elke sporter krijgt bij ons op maat gemaakt sport(voedings)advies. Hierbij houden we rekening met beïnvloedende factoren binnen uw specifieke sport zoals het niveau, de duur, de intensiteit, de timing,… Ook houden we rekening met uw trainingsschema, uw eigen opgestelde doelen en uw persoonlijke voorkeuren.

Uitgebalanceerde voeding?
Als sportdietist Ekeren adviseren wij u voeding met voldoende energie en voedingsstoffen voor uw type sport. Dit zal een belangrijke rol spelen in uw prestaties, herstel en welbevinden. Daarnaast wordt er advies gegeven omtrent voeding voor, tijdens en na trainingen en/of wedstrijden.

Waarom is juiste voeding, maar ook juist trainen zo belangrijk?
Het advies dat wij u verstrekken zal een ondersteunende rol spelen bij uw sportprestaties, het herstel, het trainingseffect en uw specifieke lichaamssamenstelling. We overlopen samen uw huidige voedingsinname en trainingsschema. Op basis daarvan stellen wij persoonlijk advies en/of werkpunten op. Ten slotte geven wij u tips om samen de vooropgestelde doelen en/of wensen te bereiken.

Meer informatie nodig?

Neem contact op met onze sportdiëtiste Axelle Beuselinck via 0468 17 63 39 of via axelle@weeteneet.be

Daarnaast kan u ook online een afspraak maken.

ONLINE AFSPRAAK MAKEN

Naast het geven van sport(voedings)advies voor recreatieve sporters en topsporters,
kan u ook bij ons terecht voor:

Vermageren

Op een gezonde manier met een lange termijn visie.

Diabetes

Voedingsadvies en educatie vanaf verhoogde suikerwaarden tot insulinetherapieën.

Nierproblemen

Voedingsadvies gaande van beginnende tot chronische nierproblemen.

Medisch diëten

Voedingsadvies voor een goede gezondheid.